De matrassenscan: een patent van Atlantic Bedden

Matrassen vergelijken met de Matrassenscan

Als u een nieuw bed koopt, wilt u een aantal matrassen vergelijken. Maar in de praktijk vergelijken de meeste mensen maar 4 of 5 matrassen. Even “testliggen” in de winkel, en dan wordt er al snel een knoop doorgehakt. Met onze Matrassenscan maakt u een veel beter onderbouwde keuze…

“De klachten waren rugpijn en als ik op mijn zij lag dan had ik drukplekken, die behoorlijk pijnlijk waren, dus ik moest altijd op mijn rug liggen. Na de scan […] moet ik zeggen dat het echt een stuk minder is en dat ik op mijn zij kan slapen, wat voor mij heel belangrijk is.”
– Francien (koos matras o.b.v. slaapadvies na Matrassenscan)

Matrassen vergelijken op basis van uw persoonlijk slaapprofiel

De Matrassenscan helpt u verschillende matrassen te vergelijken door:

  • sensoren die uw lichaamsdrukpunten in kaart brengen
  • honderden combinaties van matrassen en bedbodems
  • speciale software die uw slaapprofiel visualiseert
  • verschillende slaaphoudingen te analyseren
  • advies en toelichting door ervaren specialisten
Verschillende matrassen vergelijken met de Matrassenscan

Met de Matrassenscan vergelijkt u matrassen én bedbodems

Bij het vergelijken van matrassen speelt ook de bedbodem een belangrijke rol. Verschillende bedbodems hebben namelijk ook verschillende gevolgen voor de slaapeigenschappen van het matras. Onze matraswijzer test dan ook honderden combinaties van matrassen én bedbodems.

Een unieke ‘matrassenwijzer’ om matrassen te vergelijken

De Matrassenscan is in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd door Atlantic Bedden in Wijchen, en is als ‘matrassenwijzer’ uniek in zijn soort. Consumenten uit heel Nederland weten ons te vinden om matrassen te vergelijken, maar ook matras- en beddenfabrikanten komen regelmatig langs om hun producten te testen op de Matrassenscan.

Meer over Atlantic Bedden

Matrassen vergelijken?

Maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis scan

Met de Matrassenscan en het deskundig advies van onze professionele medewerkers vergelijkt u snel en efficiënt vele matrassen om tot een goede keuze te komen, passend bij uw unieke persoonlijke slaapprofiel en lichaamseigenschappen.