De matrassenscan: een patent van Atlantic Bedden

Hoe werkt de Matrassenscan?

In een beddenwinkel kunt u een nieuw bed natuurlijk altijd even uitproberen. Maar een minuutje liggen op 4 of 5 bedden – met de verkoper aan het voeteneind – is geen goede basis om een bed kiezen waarop u nog jaren zult slapen. Met de Matrassenscan krijgt u wél een onderbouwd en analytisch advies voor een matraskeuze die helemaal past bij uw specifieke lichaamseigenschappen en slaaphouding.

De Matrassenscan in twee minuten uitgelegd

In onderstaande video vertelt Hans Schraven, bedenker van de Matrassenscan en eigenaar van Atlantic Bedden, u precies hoe het werkt. Ook hoort u hoeveel baat Francien had bij een advies op basis van de Matrassenscan.

Waarom de Matrassenscan leidt tot een goede matraskeuze

Alle denkbare combinaties van matrassen en bedbodems

Het wordt vaak vergeten, maar de bedbodem – ofwel de matrasdrager – heeft wezenlijk invloed op de ligeigenschappen van het matras. Daarom test de Matrassenscan alle denkbare combinaties van matrassen en bedbodems. Klik hier voor de soorten matrassen en bedbodems op de Matrassenscan.

Matrassen en bodems op de matrassenscan.

Meting op basis van slim sensorsysteem

Met de Matrassenscan meten we met een intelligente sensormat exact de drukpunten van uw lichaam, op verschillende matras-/bodemcombinaties en voor verschillende slaaphoudingen. De resultaten worden door speciale software gevisualiseerd op het beeldscherm. Zo wordt direct zichtbaar welke matras-/bodemcombinaties geschikt of ongeschikt voor u zijn – óók als u dat zelf niet meteen voelt.

Matrassenscan voor uw matras advies.

Kiezen door ‘het proces van eliminatie’

In een gewone beddenwinkel kunt u onmogelijk alle combinaties van matrassen en bodems uitproberen. Met de Matrassenscan zien we direct welke combinaties sowieso voor u afvallen. Zo komen we snel tot een uiteindelijke selectie van geschikte ‘kandidaten’, zonder dat u daarvoor verschillende winkels hoeft te bezoeken en talloze bedden hoeft uit te proberen.

Matras kiezen met behulp van eliminatie

Professioneel advies van ervaren specialisten

De medewerkers van Atlantic Bedden adviseren dagelijks over slaapsystemen en weten waar ze op moeten letten. Als de Matrassenscan uitwijst dat u verschillende opties hebt, dan helpen we u graag bij het maken van een definitieve keuze. Ter plekke in onze winkel kunnen we u laten zien welke bedden beschikbaar zijn binnen de uitkomsten van de Matrassenscan en – niet onbelangrijk – binnen uw budget.

Matras advies door specialist

Overtuigd? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak

Ook u bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend slaapadvies op basis van uw persoonlijk slaapprofiel.