De matrassenscan: een patent van Atlantic Bedden

“Welk matras past bij mij?”

Een matras kiezen is voor veel mensen erg moeilijk. Vraagt u zich ook af “Welke matras moet ik kiezen?”, dan helpen wij u graag met behulp van de Matrassenscan: onze eigen gepatenteerde vinding voor het analytisch bepalen van het beste matras op basis van uw persoonlijk slaapprofiel.

Matras kiezen - Sandra vertelt

“Bij een ander koop je iets, en daar heb je het maar mee te doen. Bij Atlantic ga je gewoon door tot een oplossing. Ik slaap als een roos!”
– Sandra

Een matras kiezen op basis van nauwkeurige analyse

De Matrassenscan helpt u een goed matras te kiezen voor uw bed door…

  • slimme sensoren die uw lichaamsdrukpunten meten
  • honderden testcombinaties van matrassen en bedbodems
  • speciale analyse-software voor heldere visualisatie
  • met verschillende slaaphoudingen rekening te houden
  • advies en toelichting door ervaren specialisten
Een matras kiezen met de Matrassenscan.

Kies een goed matras én een goede bedbodem

Bij het kiezen van een matras speelt ook de keuze voor de juiste bedbodem een belangrijke rol. De Matrassenscan test dan ook met combinaties van matrassen én bedbodems van kwaliteitsmerken. Daarbij zijn honderden verschillende combinaties mogelijk.

De Matrassenscan: een unieke ‘matrassenwijzer’ bij het kiezen van uw bed

Drie jaar onderzoek en ontwikkeling gingen er in de Matrassenscan. Atlantic Bedden bedacht, ontwierp en realiseerde deze unieke ‘matrassenwijzer’ geheel in eigen beheer. De vinding helpt niet alleen consumenten bij het kiezen van een matras: ook matras- en bedbodemfabrikanten maken regelmatig gebruik van de Matrassenscan om hun producten te testen.

Meer over Atlantic Bedden

Het goede matras kiezen?

Maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis scan

Met de Matrassenscan maakt u in één keer een goed en professioneel onderbouwde keuze voor de matras die het best past bij uw unieke lichaamskenmerken en slaaphouding. Gok niet met uw gezondheid: maak vandaag nog een afspraak voor uw scan.