De matrassenscan: een patent van Atlantic Bedden

Matras testen door proefslapen?

Een matras testen… hoe doet u dat? Proefslapen lijkt een goede methode, maar hoeveel matrassen kunt u op die manier daadwerkelijk uitproberen? Onze Matrassenscan biedt u een methode om matrassen te testen die veel efficiënter is – en vooral ook veel betrouwbaarder!

Matras testen - Marco vertelt

“Ik kwam bij de Sint Maartenskliniek voor revalidatie en daar hebben ze me doorverwezen naar Atlantic vanwege de Matrassenscan. Ik sliep nog maar twee uurtjes per nacht. Nu, met mijn nieuwe matras, heb ik me voor in het eerst in 30 jaar verslapen.”
– Marco

Een matras testen door proefslapen geeft een beperkt beeld

De Matrassenscan maakt een complete analyse door:

  • intelligente sensoren die uw persoonlijk slaapprofiel meten
  • speciale analyse-software om dat zichtbaar te maken
  • honderden mogelijke matras-/bedbodemcombinaties
  • rekening te houden met verschillende slaaphoudingen
  • professioneel advies van ervaren specialisten
Een matras testen met de Matrassenscan

Matras testen?
Vergeet de bedbodem niet!

Als u een matras wilt testen, is het van belang om daarbij ook rekening te houden met de bedbodem onder het matras. Die bodem speelt namelijk een wezenlijke rol bij het slaapcomfort. Daarom kunt u op de Matrassenscan allerlei verschillende combinaties van bedbodems en matrassen uitproberen.

Een unieke ‘matrassenwijzer’ om matrassen te vergelijken

Steeds vaker wordt er geadverteerd met ’30 dagen proefslapen’ of zelfs ‘100 dagen proefslapen’. Maar als het matras niet bevalt zit u mooi met alle logistiek om het weer op te laten halen. Bovendien: hoeveel proefslapers hebben al op uw “nieuwe” matras gelegen…? Matrassen testen met de Matrassenscan van Atlantic is een stuk efficiënter.

Meer over Atlantic Bedden

Matras testen zonder proefslapen?

Maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis scan

Met de Matrassenscan test u matrassen op een analytische manier. In combinatie met het deskundig advies van onze professionele medewerkers komt u zo tot de beste keuze – een matras dat 100% past bij uw slaapprofiel en lichaamskenmerken.