De matrassenscan: een patent van Atlantic Bedden

Atlantic Bedden: kwaliteit sinds 1981

Atlantic Bedden werd in 1981 opgericht door Hans Schraven. Toen specialiseerde Atlantic zich nog uitsluitend in waterbedden, onder de naam ‘De Waterbedden Centrale’. Al snel groeide Atlantic uit tot een allround beddenwinkel met een ruim assortiment van hoge kwaliteit.

In 1979 importeerde Hans Schraven, oprichter van Atlantic Waterbedden, zijn eerste watermatras vanuit Amerika. Niet voor een klant, maar voor zichzelf. Hans had in die tijd namelijk aanhoudende rugklachten. Die allereerste watermatras legde de kiem voor Atlantic Waterbedden. In 1981 opende Hans in Wijchen zijn eerste winkel: ‘De Waterbedden Centrale’.

Van import naar eigen productie

Al snel werd van import overgestapt naar eigen ontwikkeling en productie van waterbedden, onder de merknaam ‘Atlantic’, de merknaam die later ook de bedrijfsnaam werd. Het succes bleef niet onopgemerkt door andere waterbeddenleveranciers en een heus dealernetwerk was een volgende stap.

Uitbreiding naar een volledig kwaliteitsassortiment

Omdat niet iedereen fan is van waterbedden, was het een logische stap voor Atlantic om het assortiment uit te breiden met ‘gewone’ bedden. Daarbij is altijd bewust gekozen voor kwaliteitsmerken matrassen en bedbodems, helemaal in lijn met de filosofie achter de eigen lijn van waterbedden. Vandaag de dag kunt u bij Atlantic dan ook terecht voor complete slaapsystemen met alle soorten matrassen en bedbodems.

De ‘MatrassenScan’, een unieke vinding

In onze beddenwinkel in Wijchen vindt u ook de MatrassenScan, Hans’ eigen vinding waarmee hij en zijn team van iedere klant het persoonlijk slaapprofiel kunnen analyseren. In de MatrassenScan is drie jaar onderzoek en ontwikkeling geïnvesteerd en dat werpt nog iedere dag z’n vruchten af. Niet alleen voor klanten van Atlantic overigens: ook andere beddenfabrikanten maken regelmatig gebruik van deze in Wijchen ontwikkelde innovatie.

Het best mogelijke advies over uw nieuwe matras

De Matrassenscan is een logisch gevolg van de gedrevenheid van Atlantic om iedere klant optimaal te adviseren over het voor hem of haar meest geschikte slaapsysteem. Het is wereldwijd de enige manier om binnen één uur vele verschillende matrassen te vergelijken en testen op basis van unieke persoonlijke slaapeigenschappen, op een manier die écht uitsluitsel biedt over wat voor iemand de beste matras en bedbodem zijn.

Kwaliteit voorop – ook ná levering

Inmiddels genieten duizenden Nederlanders van een gezonde nachtrust op een waterbed, boxspring of ander slaapsysteem van Atlantic. In een markt waar veel (online) prijsvechters gaan voor de ‘snelle verkoop’, staat Atlantic garant voor kwaliteit, professioneel advies en topservice – ook ná levering en installatie.

Professioneel slaapadvies op maat?

Met onze gratis Matrassenscan maakt u in één keer de juiste keuze bij de aanschaf van uw nieuw matras.